Tømratunet

Ønsker du en moderne bolig med god standard, lite vedlikehold, alt på et plan og parkering under tak? Da kan Tømratunet være perfekt for deg.
Prisantydning: Totalpris fra kr 2.502.770,-
Tømratunet

Detaljer

Antall soverom: 2
Etasje: 1
Fasiliteter:
Balkong/Terrasse
Utsikt
Turterreng
Egen parkering

Detaljer

Om eiendommen:

Nå kommer det helt nye tomannsboliger i ulike størrelser. Felles for alle er en gjennomtenkt planløsning, god standard, bygd på et plan og carport like ved boligen. Boligene vil passe for folk i de fleste aldre og livsfaser. Både eldre som ønsker en enklere og tryggere hverdag med lite vedlikehold og alt på et plan, eller yngre ikke ønsker alt arbeid og vedlikehold med en eldre bolig.

Kjøper du på et tidlig tidspunkt vil du også få muligheten til å tilpasse boligen slik at den blir akkurat slik du ønsker.

Byggetrinn 1 består av tilsammen 8 boliger.

Se mer i annonsen på Finn ved å klikke på logoen under

 

Beliggenhet: Prosjektet ligger i et rolig boområde med umiddelbar nærhet til flotte turmuligheter både sommer og vinter. Tømra har en meget praktisk beliggenhet med kort reisevei, både til Stjørdal, Trondheim og sentrum i Selbu. Stjørdal ligger kun ca. 20 minutter unna, Trondheim ca. 45 minutter, mens sentrum i Selbu (Mebonden) ligger ca. 10 min unna med bil.

Kontakt oss

Logo

Besøksadresse:

Granby
Gjelbakken 10,
7580 Selbu

For flere spørsmål og kontakt

Marius Sørensen Prosjektleder

Rune Dragsten Prosjektleder

Oddstein Rygg Daglig leder Granby Næring

Ola Morten Eidem Daglig leder

Galleri